שקשוקת עגבניות פלפלים בצבעים ותפוא צמחונית ללא גלוטן:
לקרמל 3 בצלים להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס 2 כפות פפריקה חצי כפית סוכר חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות להוסיף 3 פלפלים בשלושה צבעים בקוביות קטנות לערבב,
לאדות בתערובת 4 דקות להוסיף 6 עגבניות בקוביות קטנות לערבב,
להוסיף 100 גרם רסק עגבניות וכוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 8 דקות,
להוסיף 4 תפו״א מבושלים צרים בטבעות בעובי 1 ס״מ לבשל על אש 6 דקות,
להוסיף ביצים(אני הוספתי 7 ביצים(האמצעית עם 2 צהובים)לבשל עם מכסה על עשיית הביצים(רך ואו קשה)ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.