חילזון תפוא מזן גורמה אפוי בתנור עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

חילזון תפוא מזן גורמה אפוי בתנור עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל עד רכות 1 חצי ק״ג תפו״א מזני גורמה עם מעט מלח לסנן,
לשמן עם מברשת תבנית חסינת אש בצורת חילזון,
לקחת תפו״א מבושלים לחתוך לחצי לרוחב,
להניח לתוך התבנית שהחלק העגול כלפי התבנית,
למעוך עם כף וליצור שקע(תעלה)לאורך חילזון תפו״א,
למרוח מעט שמן עם מברשת,
לפזר מעט מלח הימלאיה גס מעט פלפל שחור גרוס מעט מעט כמון,
לפזר מעל בצל מקורמל,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה