ממרח (חומוס)משעועית בובס(לימה)טבעוני ללא גלוטן:
להשרות ל 24 שעות 250 גרם שעועית בובס(לימה)לסנן,
לבשל עם מים חדשים עד ריכוך מלא לסנן לשמור את מי הבישול,
לצנן להכניס למעבד מזון להוסיף חצי כוס ממי הבישול כפית שום כתוש 4 כפות מיץ לימון חצי כפית מלח הימלאיה רבע כפית כמון,
לטחון למשחה חלקה להעביר לקערת ערבוב,
להוסיף 3/4 כוס טחינה גולמית לערבב למשחה חלקה,
אם סמיך להוסיף מעט ממי הבישול אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית ובתאבון.
(ממרח מלא בחלבון ובסידן מלא בריאות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.