כוסמת(קשאלך)עם פתיתי איטריות אורז ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
להשרות לשעתיים במים חבילת פתיתי אורז לסנן,
להרתיח מים עם מעט מלח הימלאיה,
לחלוט במים רותחים 5 דקות לסנן,
להכניס לסוטאג כוס כוסמת קלוייה(חומה) וכף שמן לטגן 4 דקות,
להוסיף 2 ורבע כוסות מים להרתיח,
להעביר לאש קטנה לבשל עד אידוי וספיגת כל המים,
להוסיף כף שטוחה מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף שטוחה מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן מעט פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה 3 בצלים מקורמלים לערבב על האש(הקטנה)4 דקות,
להוסיף את פתיתי האורז לערבב 4 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.