בין אם אתם צריכים לנקות ספת בד בסלון שלכם, ספת עור במשרד או כל סוג ריפוד אחר, מומלץ בימינו לבדוק מחירון לפני שאתם מזמינים אנשי מקצוע, כמו כן, חשוב להשוות מחירים כדי לוודא שאף אחד לא מנסה לעשות "סיבוב" על חשבונכם. הנה כל המידע שאתם צריכים כדי לחסוך כסף בכיס ועל מנת למצוא את חברות הניקיון המקצועיות ביותר בכל אזור ועיר בארץ - קראו כאן >>
לא פעם, אנשים מעדיפים לזרוק את הספות הישנות ולרכוש חדשות, אבל דעו לכם שאת רוב סוגי הכתמים אפשרי להסיר. אל תמהרו לרכוש ספה חדשה לפני שתבקרו באתר ספות פלוס - השוואה בין מנקי ספות וריפודים. אתם תופתעו לגלות שהמחירים של חברות הניקיון נוחים מאוד בכיס, וכן, אפילו אם מדובר על כתמים מאוד קשים להסרה. אז, לפני שתרוצו להשליך את הספה הישנה שלכם לרחוב, בררו כמה יעלה לנקות אותה. בחלק גדול מהמקרים אפשר להחזיר את הספה למצב ממש כמעט חדש, מה שמאפשר לכם להנות ממנה כאילו אתמול היא יצאה מהמפעל ונחתה אצלכם בסלון או במשרד.
לקוחות לא פעם מנסים להבין, לפני הזמנת השירות, את העלות של ניקוי ספות מסוגים שונים. אנחנו מבינים עד כמה התחום יכול להיות מבלבל, על אחת כמה וכמה באוקיינוס של אנשי המקצוע השונים. לכן, לפניכם מחירון שלקחנו מתוך ספות פלוס, שמפרט את המחירים לפי סוגי הבדים והגדלים השונים של הספות. המחירים המוצגים להלן אינם כוללים מע"מ, אך הם כן כוללים ברוב המקרים את ההגעה של החברה לבית הלקוח:
במקרה של ניקוי סלון שלם, העבודה ברוב המקרים תכלול ספת 2 מושבים ו-3 מושבים והמחיר ינוע בין כ-400 - 600 ש"ח בממוצע.
כמובן שכן, על אחת כמה וכמה כאשר ידוע כי כל ספה מצריכה ניקוי מסוג אחר, טכניקה אחרת, חומרי ניקוי אחרים וכו'. אם למשל אתם צריכים ניקוי ספה מבד אימפלה, חשוב לדעת שהעבודה אמורה להתבצע בעדינות יתרה היות שבד זה נחשב עדין יותר מבדים אחרים. לגבי עלויות, המחיר הממוצע ינוע בין 500 - 700 ש"ח. לעומת אימפלה, פשתן נחשב יותר עמיד ולכן ניקוי ספת פשתן יהיה זול יותר וינוע בין כ-220 - 350 ש"ח בממוצע.
לסיכום, בין אם אתם צריכים ניקוי ספת אימפלה, מבד קטיפה, ספת קטיפה או כל סוג בד וספה אחרים, חשוב תמיד לבדוק מי עושה זאת בצורה הנכונה והמתאימה ביותר לסוג הספה. עם אתר ספות פלוס, תוכלו למצוא את אנשי המקצוע הכי מומלצים בעיר שלכם לסוג הספה הספציפית שיש לכם ומצריכה הברקה.