גינגר טרי כתוש להקפאה בגלילים(נקניק) לשימוש קל טבעוני ללא גלוטן,
לקחת 800 ג״ר פקעות גינגר מקולפות(גדל אצלי באדנית),
להכניס למעבד מזון,
להוסיף 80 מ״ל מים 30 גרם מיץ לימון 10 גרם מלח הימלייה,
לטחון למחית דקה,
למלא בשקית נילון (של סנדביצים)לגלגל לגליל(נקניק)בקוטר 3 וחצי ס״מ,
להכניס לפריזר לשעה לעצב לגליל להשאיר להקפאה מלאה,
לשימוש מוציאים חותכים טבעת בעובי 1 ס״מ(ואו בעובי רצוי),
מחזירים להקפאה ובתאבון.
(נכנס ל 4 שקיות בכל שקית 230 גרם אורך הגליל 15 ס״מ קוטר השקית 3 וחצי ס״מ כל טבעת של חצי ס״מ =כ 7 וחצי גרם)
(המים והמלח עוזרים להקפאה קלה הלימון נגד השחרה)
(ניתן לגרד את הגליל הקפוא על פומפייה לכמות הרצויה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.