תבשיל תחתיות ארטישוק שעועית לבנה וירוקה טבעוני ללא גלוטן:
לחלוט חבילת תחתיות ארטישוק(400 גרם)5 דקות במים רותחים עם מעט לימון ומלח לסנן ולצנן,
לחתוך כל תחתית למשולשים דקים,
לקרמל 3 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן חצי כפית מלח הימלאיה שליש כפית פלפל שחור גרוס מעט כמון לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להכניס את תחתיות הארטישוק לאדות בתערובת הבצלים 5 דקות,
להוסיף 200 גרם שעועית לבנה קפואה ו 200 גרם שעועית ירוקה קפואה לערבב לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים להרתיח,
לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.