תבשיל תחתיות ארטישוק שעועית לבנה וירוקה טבעוני ללא גלוטן

תבשיל תחתיות ארטישוק שעועית לבנה וירוקה טבעוני ללא גלוטן:
לחלוט חבילת תחתיות ארטישוק(400 גרם)5 דקות במים רותחים עם מעט לימון ומלח לסנן ולצנן,
לחתוך כל תחתית למשולשים דקים,
לקרמל 3 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן חצי כפית מלח הימלאיה שליש כפית פלפל שחור גרוס מעט כמון לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להכניס את תחתיות הארטישוק לאדות בתערובת הבצלים 5 דקות,
להוסיף 200 גרם שעועית לבנה קפואה ו 200 גרם שעועית ירוקה קפואה לערבב לאדות בתערובת 5 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים להרתיח,
לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ