סלט חצילים על האש(מלח גס)עם טחינה ומיונז צמחוני ללא גלוטן:
לקחת 5 חצילים בינוניים קלים ומבריקים(ללא גרעינים וטריים),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה ליצור 5 ערימות של מלח גס בעובי 1 ס״מ להניח על כל ערימה חציל,
לנקב בחלק העליון של כל חציל כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות טורבו לאפות על חריכת הקליפה ורכות הפנים לצנן,
להוציא את הפנים(לנקות שחלות גרעינים אם יש),
לסנן מנוזלים לקצוץ דקדק עם סכין עץ(למנוע השחרה),
להכין טחינה מיונז:להכניס לקערית ערבוב חצי כוס מים קרים חצי כוס טחינה גולמית לימון מלח הימלאיה ושום לפי הטעם לערבב למשחה חלקה להוסיף כף וחצי מיונז(מעדן את הרוטב),
להכניס את החצילים לקערת ערבוב להוסיף את הרוטב לערבב לתערובת אחידה,
לתקן טעמים מלח שום ולימון,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.