מאפינס עם בטטה ותפוחים בניחוח וניל וקינמון מקמח כוסמין מלא:
לקשקש בקערת ערבוב 4 ביצים להוסיף 200 גרם סוכר דמררה לערבב,
להוסיף 120 מ״ל שמן כפית תמצית ווניל איכותית חצי כפית קינמון לערבב,
להוסיף 280 גרם קמח כוסמין מלא שקית אבקת אפייה כפית סודה לשתייה קורט מלח הימלאיה לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף 200 גרם בטטה(2 בטטות קטנות)מגורדת על פומפייה גסה 2 תפוחי עץ(200 גרם) מקולפים מגורדים על פומפייה גסה לערבב,
לקחת 2 תבניות שקעים למלא במנזטים מ״ס 5 לשמן בריסוס עדין,
למלא 3/4 גובה מהתערובת,
לערבב בקערית 4 כפות סוכר וחצי כפית קינמון לפזר מעל המאפינס,
לפזר מעל מעט מקלוני שקדים מולבנים קלויים,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות טורבו לאפות 14 דקות כל תבנית בנפרד ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.