בטטות בתנור(כתומה אמריקאית לבנה יפנית ולבנה בטעם ערמונים) בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן:
לקחת בטטות(יפנית לבנה וכתומה)לקלף לחתוך לטבעות בעובי 2 ס״מ,
להכניס לקערת ערבוב לזלף 5 כפות שמן זית לערבב לציפוי מלא,
לסדר על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעל מעט אבקת תימין ומעט מלח הימלאיה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
(לבטטות מרקם וטעמים מיוחדים נחשבות למזון על(סופר פוד) ביפן)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.