פסטה אורז עם רוטב פלפלים בצבעים ושעועית הילדה/ הולנדית טבעוני ללא גלוטן:
להשרות עם מים בקערת ערבוב 300 גרם אטריות מקלוני אורז 4-5 מ״מ ל 3-4 שעות לסנן,
לגזור עם מספריים לחתיכות באורך בערך של 4-5 ס״מ,
להכין רוטב פלפלים בצבעים: רוטב פלפלים בצבעים עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 פלפלים צהובים 2 כתומים ו 4 אדומים להוציא גרעינים וגבעול לחתוך לחתיכות גסות לטחון במעבד מזון לרסק דק,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את רסק הפלפלים וכוס וחצי מים להרתיח לבשל על אש קטנה 8 דקות,
לקחת בלנדר מוט לטחון לרוטב חלק,(חצי מהרוטב שימש למתכון אחר)
לקחת 600 גרם שעועית הילדה(ירוקה ושטוחה)לחתוך לחתיכות באורך 3 ס״מ,
לחלוט במים רותחים עם מעט מלח הימלאיה 6 דקות לסנן,
להכניס לרוטב את הפסטה לערבב על אש קטנה 4 דקות,
להכניס את השעועית לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.