קציצות כרובית מטוגנות בניחוח כורכום צמחוניות ללא גלוטן:
לקחת 800 גרם כרובית אני קניתי 4 כרוביות צעירות בגודל אגרוף,
לפרק לפרחים לבשל עם מעט מלח הימלאיה עד רכות לסנן ולצנן,
לרסק על פומפייה גסה לקערת ערבוב,
להוסיף כוס קמח חומוס כוס פירורי קורנפלקס(לחם)מתובלים ללא גלוטן 2 בצלים מקורמלים 2 ביצים כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק חצי כפית כורכום חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה,
לערבב להכניס למקרר להתייצבות וספיגת טעמים לשעה,
ליצור קציצות בקוטר 4 ס״מ בעובי 1 ס״מ לצפות בפירורי קורנפלקס מתובלים ללא גלוטן,
לחמם שמן חצי עמוק בסוטאג,
לטגן עד הזהבה יפה משני הצדדים להעביר לנייר סופג ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.