איטריות אורז ברוטב פלפלים אדומים עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
להשרות 2/3 חבילת מקלוני אורז ל 3 שעות במים לסנן לגזור עם מספריים לרצועות של 4-6 ס״מ,
לחלוט 3 דקות במים רותחים עם מעט מלח הימלאיה לסנן,
להכין רוטב פלפלים אדומים:לקחת 9 פלפלים אדומים(שני ק״ג) להוציא גרעינים וגבעול לחתוך לחתיכות גסות לטחון עם כוס מים במעבד מזון לרסק דק,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את רסק הפלפלים וכוס וחצי מים להרתיח לבשל על אש קטנה 8 דקות,
לקחת בלנדר מוט לטחון לרוטב חלק(הרוטב הוא ל 3 מתכונים)
להכניס לסוטאג שליש מהרוטב להכניס את האטריות לערבב על אש קטנה 4 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.