אטריות(מקלוני אורז)עם פולי סויה ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לחלוט במים רותחים חבילת פולי סויה(מקולפים)במשך 8 דקות לסנן,
להשרות 2/3 חבילת מקלוני אורז ל 3 שעות במים לסנן לגזור עם מספריים לרצועות של 4-6 ס״מ,
לחלוט 3 דקות במים רותחים עם מעט מלח הימלאיה לסנן,
לקרמל 3 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות,
להכניס את פולי הסויה לאדות בתערובת 4 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 10 דקות,
להוסיף את אטריות האורז לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.