סלט חצילים על האש עם לימון כבוש בניחוח תימין צמחוני ללא גלוטן:
לקחת 6 חצילים דקים קלים ומבריקים(ללא גרעינים וטריים),
להניח נייר אפייה בתבנית אפייה ליצור 6 ערימות של מלח גס בעובי 1 ס״מ להניח על כל ערימה חציל,
לנקב בחלק העליון של כל חציל כמה חורים עם קיסם,
להכניס לתנור חם על 230 מעלות טורבו לאפות עד חריכת הקליפה ורכות הפנים לצנן,
להוציא את הפנים(לנקות שחלות גרעינים אם יש),
לסנן מנוזלים לקצוץ דקדק עם סכין עץ(למנוע השחרה),
להכניס לקערת ערבוב,
לערבב בקערית ערבוב 2 כפות שמן זית 4 כפות מיונז 2 שיני שום כתושות רבע כפית אבקת תימין 4 פרוסות לימון כבוש ק קצוצות דקדק שליש כפית מלח הימלאיה רבע כפית פלפל שחור גרוס לערבב לתערובת אחידה,
להוסיף לקערת החצילים לערבב לתערובת אחידה,
להכניס למקרר לפחות לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.