ממרח גבינה(טופו) עם שבבי כרישה יבשה ופפריקה טבעוני ללא גלוטן:
לקחת קופסת(349 גרם) טופו רך בטעם טבעי,
להניח בקערת ערבוב,
להוסיף 3 כפות מיץ לימון 2 כפות שמן זית חצי כפית מלח הימליה,
לטחון למרקם משחתי עם בלנדר מוט,
להכניס למכתש ועלי 2 כפות שבבי כרישה יבשה וכפית פפריקה לכתוש לפירורים קטנים,
להוסיף לקערה את רוב הכמות פחות כפית מהמכתש לערבב,
להכניס לקופסת הגשה ליצור פסים עם מזלג,
לפזר פס דק אבקת כרישה פפריקה לקישוט לזלף מעט שמן זית ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.