תבשיל כרוב סגול אוסטרי משודרג עם תפוחי עץ בניחוח קימל טבעוני ללא גלוטן

תבשיל כרוב סגול אוסטרי משודרג עם תפוחי עץ בניחוח קימל טבעוני ללא גלוטן:
לקרמל 3 בצלים להוסיףם כף זרעי קימל(כתושות בעלי ומכתש)3 כפות סילן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלייה,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף 3 כפות חומץ וחצי כוס מים לבשל על אש קטנה 2 דקות,
להוסיף 2 כרובים (1400 גרם) חתוכים לרצועות דקות וקצרות לערבב לאדות על אש בינונית חצי שעה,
להוסיף 3 תפוחי עץ גראנד(חמוץ מתוק) מקולפים בקוביות של 1 ס״מ ו 3/4 כוס חמוציות לערבב,
לבשל על אש קטנה 45 דקות(אם חסר נוזלים להוסיף מעט מים)ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול