תבשיל לפת אפויה בתנור בניחוח תימין תפוזים וקינמון טבעוני ללא גלוטן

תבשיל לפת אפויה בתנור בניחוח תימין תפוזים וקינמון טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 20 מיני לפתות(2 ק״ג)להוריד ראש וזנב,
להכניס לסיר עם מים להוסיף 3 כפות סוכר חום להרתיח לבשל על אש קטנה 15 דקות לסנן ולצנן,
לקלף(הקליפה דקה יורדת בקלות),
להכניס לסוטאז(קוטר 30 מתאים לתנור) 4 ענפי תימין 2 מקלות קינמון כף פפריקה 4 כפות סוכר חום 3 שיני שום כתוש שליש כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלאיה גס 1 וחצי כוסות מיץ תפוזים כוס וחצי מים רותחים רבע כוס שמן זית חצי כוס תה משתי שקיות תה לערבב להרתיח,
להכניס את הלפתות ולבשל 15 דקות,
להכניס לתנור חם על 150 מעלות טורבו,
לאפות 3 שעות ובתאבון.

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה