תבשיל חומוס למילוי סמבוסק ומאפים טבעוני ללא גלוטן:
להכין תערובת למילוי סמבוסק חומוס:לקחת 1700 גרם גרגירי חומוס מבושלים מסוננים(אפשר להשתמש בחומוס מבושל קפוא וגם מקופסת שימורים),
להעביר למעבד מזון לטחון בפולסים לא למחית שישארו חתיכות,
לטגן עד הזהבה פלוס 5 בצלים גדולים לסנן שאריות שמן,
להוסיף כף כורכום כף כמון כף פפריקה כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי) לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את החומוס הטחון לטגן 5 דקות תוך כדאי ערבוב לקרר ובתאבון.
(חייב קירור מלא לפני מילוי בבצקים)(כמובן ניתן להקטין כמות וניתן להקפיא לשימוש עתידי)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.