תבשיל תחתיות ארטישוק שעועית הילדה(הולנדית)שעועית אדומה ואפונה טבעוני ללא גלוטן
לחלוט חבילת תחתיות ארטישוק(400 גרם)5 דקות במים רותחים עם מעט לימון ומלח לסנן ולצנן,
לחתוך כל תחתית למשולשים דקים,
לחלוט במים רותחים 400 גרם שעועית הילדה(שטוחה-הולנדית)חתוכה לחתיכות של 2 ס״מ,
לקרמל 3 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית פפריקה
וחצי כפית מלח הימלאיה שליש כפית פלפל שחור גרוס לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להכניס את תחתיות הארטישוק והשעועית הילדה לאדות בתערובת הבצלים 5 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל 6 דקות,
להוסיף 200 גרם שעועית אדומה מבושלת ו 200 גרם אפונה קפואה לערבב בתערובת לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.