ארטישוק קונפי עם שום בניחוח תימין טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 2 חבילות תחתיות ארטישוק קפואות|(ֿ2 כפול 400 גרם) לחלוט במים רותחים עם מעט לימון ומלח הימלאיה במשך 5 דקות מהתחלת רתיחה חדשה לסנן ולצנן,
תחתיות גדולות לחתוך ל 6 משולשים וקטנות ל 4 משולשים להכניס לסיר,
להוסים 30 שיני שום 8 ענפי תימין רגיל ו 8 ענפי תימין לימוני 3 כפות סילן רבע כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימלאיה שמן זית ושמן קנולה חצי חצי עד חצי ס״מ מתחת לגובה התחתיות והשום,
לבשל על האש(הלהבה)הכי קטנה במשך שעה וחצי ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.