סמבומלווח ממולא בתערובת חומוס:
להכין תערובת למילוי סמבוסק חומוס:לקחת 1700 גרם גרגירי חומוס מבושלים מסוננים(אפשר להשתמש בחומוס מבושל קפוא וגם מקופסת שימורים),
להעביר למעבד מזון לטחון בפולסים לא למחית שישארו חתיכות,
לטגן עד הזהבה פלוס 5 בצלים גדולים לסנן שאריות שמן,
להוסיף כף כורכום כף כמון כף פפריקה כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלייה שליש כפית צילי יבש גרוס(אם מיועד לילדים ללא הצילי) לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את החומוס הטחון לטגן 5 דקות תוך כדאי ערבוב לקרר קירור מלא,
להפשיר מלווחים להניח על חצי מלווח 3 כפות מילוי(להשאיר שוליים להדבקה),
לקפל את החצי הריק על המלא להדק מסביב עם מזלג,
להכניס לתנור מחם על 190 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון(אפשר כמובן להקטין כמויות)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.