תבשיל תפוא ברוטב פלפלים טבעוני ללא גלוטן

תבשיל תפוא ברוטב פלפלים טבעוני ללא גלוטן:
להכין רוטב פלפלים:לקחת 2 פלפלים צהובים 2 כתומים ו 4 אדומים להוציא גרעינים וגבעול לחתוך לחתיכות גסות עם חצי כוס מים לטחון במעבד מזון לרסק דק,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את רסק הפלפלים וכוס וחצי מים להרתיח לבשל על אש קטנה 8 דקות,
לקחת בלנדר מוט לטחון לרוטב חלק.
לבשל 1 ורבע ק״ג תפו״א בקוביות של 2 ס״מ עם מעט מלח הימלאיה עד רכות לסנן ליבש על האש 3 דקות,
להוסיף לרוטב לערבב לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.

תמונה ללא תיאור

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
נגישותלפתוח את כל התפריטים