ראשי כרוביות בשלושה צבעים בתנור בניחוח תימין ואורגנו טבעוני ללא גלוטן

ראשי כרוביות בשלושה צבעים בתנור בניחוח תימין ואורגנו טבעוני ללא גלוטן:
לקנות 6 ראשי כרובית קטנים בקוטר 12 ס״מ 2 לבנים 2 צהובים ו 2 סגולים,
לחלוט במים רותחים עם מעט מלח הימלאיה במשך 5 דקות מהתחלת רתיחה חדשה כל צבע לחוד(מורידים צבע בבישול)
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה,
לערבב בקערית חצי כוס שמן זית עם כפית אבקת שום וחצי כפית פלפל שחור גרוס,
למרוח עם מברשת את ראשי הכרובית,
לפזר מעט כל ראש מעט אבקת תימין מעט אבקת אורגנו ומעט מלח הימלאיה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.

תמונה ללא תיאור

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
נגישותלפתוח את כל התפריטים