פסטה לומקה ריגטה(צינורות מכופפים)עם סוכר דמררה וקינמון בניחוח ווניל טבעוני:
נשארה פסטה ואו סתם בא לכם!! לקחת 150 ג״ר לבשל ולסנן,
להכניס לקערת ערבוב,
להוסיף חצי כפית קינמון 2 כפות אבקת סוכר דמררה חצי כפית תמצית ווניל לערבב,
להעביר לצלחת ולהתחיל(בנוסטלגיה)בזלילה הגדולה ובתאבון.
(מנה זוגית)(זיכרון ילדות מבית סבתא לולה)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.