קציצות בשר בקר ועוף ברוטב פלפלים ושעועית צהובה ללא גלוטן

קציצות בשר בקר ועוף ברוטב פלפלים ושעועית צהובה ללא גלוטן:
להכין רוטב פלפלים אדומים עם שעועית צהובה:לקחת 9 פלפלים אדומים(שני ק״ג) להוציא גרעינים וגבעול לחתוך לחתיכות גסות לטחון עם כוס מים במעבד מזון לרסק דק,
לקרמל 4 בצלים להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף פפריקה רבע כפית פלפל שחור גרוס מלח הימלאיה לפי הטעם לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את רסק הפלפלים וכוס וחצי מים להרתיח לבשל על אש קטנה 8 דקות,
לקחת בלנדר מוט לטחון לרוטב חלק(הרוטב הוא ל 2 מתכונים)
לקחת חצי מהרוטב להוסיף 350 גרם שעועית צהובה מבושלת לערבב על האש 4 דקות,
לערבב בקערה 500 גרם בשר עוף טחון ו 500 גרם בשר בקר טחון להוסיף כוס פירורי(לחם)מתובלים מקורנפלקס ללא גלוטן כוס פטרוזיליה קצוצה דקדקדק כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)חצי כפית פלפל שחור גרוס רבע כפית מלח הימליה לערבב,
להוסיף 2 ביצים ו 2 כרישות בטבעות דקות מקורמלות גזר גדול מגורד דק לערבב לתת לנוח במקרר שעה,
ליצור קציצות בקוטר 4-5 ס״מ להכניס לרוטב ל 10 דקות להפוך לעוד 10 דקות ובתאבון.
(חצי מהרוטב שימש למתכון נוסף חצי מהקציצות הוקפאו לפני בישול למתכון נוסף יצאו 42 קציצות)

תמונה ללא תיאור

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בארץ
נגישותלפתוח את כל התפריטים