מלח סלרי טבעי נקי ללא תוספות וחומרים משמרים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת חמש חבילות גבעולי סלרי לשטוף לחתוך לחתיכות של 1 ס״מ,
להניח על מגשי מכונת הייבוש להפעיל על 70 מעלות לכמה שעות עד ייבוש מלא(אפשר לייבש בתנור על 70 מעלות טורבו),
לקרר להעביר למטחנת תבלינים לטחון לאבקה ובתאבון.
(יצאה 185 גרם אבקה)
(אבקת הסלרי היא מלח טבעי טהור למי שיש איסור בריאותי במלח רוב מלחי הסלרי בחנויות הם תערובת שמכילות מלח!!)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.