תפוא קונפי בבישול איטי וארוך עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן

תפוא קונפי בבישול איטי וארוך עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקרמל 6 בצלים גדולים בחצאי טבעות להוסיף,
כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן
2 כפות פפריקה שליש כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלאיה 3 כפות סילן לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות להעביר לסיר בישול איטי(6 וחצי ליטר גודל),
להוסיף 2 וחצי ק״ג תפו״א מקולפים מזני גורמה ומים רותחים עד 1 ס״מ מעל תפו״א,
להפעיל על חום גבוה להרתיח שעה וחצי,
להעביר לחום נמוך למשך 8 שעות ואו לילה ובתאבון.

תמונה ללא תיאור

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בחול
המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בארץ
נגישותלפתוח את כל התפריטים