תפוא קונפי בבישול איטי וארוך עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לקרמל 6 בצלים גדולים בחצאי טבעות להוסיף,
כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן
2 כפות פפריקה שליש כפית פלפל שחור גרוס כף מלח הימלאיה 3 כפות סילן לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 4 דקות להעביר לסיר בישול איטי(6 וחצי ליטר גודל),
להוסיף 2 וחצי ק״ג תפו״א מקולפים מזני גורמה ומים רותחים עד 1 ס״מ מעל תפו״א,
להפעיל על חום גבוה להרתיח שעה וחצי,
להעביר לחום נמוך למשך 8 שעות ואו לילה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.