קרמול טבעי של בצל סגול לשימוש ולהקפאה טבעוני ללא גלוטן:
לקצוץ 6 ק"ג בצל סגול דק להכניס לסוטז,
להוסיף כוס שמן קר וכפית מלח=עוזרת בהגרת הנוזלים,
לטגן על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד קבלת קירמול מהסוכר הטבעי שבבצל,
כשנוצרת התחלת חריכה(קירמול)בתחתית הסוטז להוסיף חצי כוס מים לערבב ולחזור על הפעולה עד קירמול מלא,
לסנן על מסננת לירידת עודפי שמן ונוזלים,
לאכסן בקופסאות בפריזר ובתאבון.
(כל כף גדושה =לבצל בינוני)
(טיגון כמות חוסך זמן ולכלוך בבישולים הבאים=יצאו 3 קופסאות 1.4 ק״ג בצל מקורמל)
(אפשר לזרז הקירמול בהוספת כף סוכר)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.