פרחי ומקלוני פירה תפוא עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל עד רכות 2 ק״ג תפו״א בקוביות של 2 ס״מ עם כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלאיה ומים לסנן וליבש על האש 3 דקות,
להכין בקערת ערבוב פירה הכי דק שאפשר לתקן טעמים תיבוליות ומלח הימלאיה להוסיף 4 בצלים מקורמלים ו 4 כפות שמן זית לערבב לפירה אחיד,
להכניס לשקית זילוף עם צנתר כוכב,
ליצור על נייר משומן במעט ריסוס שמן בתבנית אפייה פרחים מהפירה לרסס מעט שמן מעל,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות על הזהבה יפה,
ליצור בתבנית נוספת מקלוני פירה להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.