אטריות(מקלוני אורז)עם בשר כרעיים עוף מפורקות ובצל מקורמל לנכדות ללא גלוטן:
להשרות ל 3 שעות 300 גרם אטריות(מקלוני אורז)במים לחתוך לחתיכות של 6 ס״מ,
להכין בשר כרעיים עוף מפורקות:לקחת 2 כרעיים לפרק לשני חלקים לנקות מעור ושומן,
להכניס לסיר להוסיף חצי כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן חצי כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן וחצי כפית פפריקה,
לבשל עד רכות לפרק לחתיכות קטנות,
לקרמל 3 בצלים להוסיף כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות להוסיף את חתיכות הבשר לטגן בתערובת 5 דקות להוסיף חצי כוס מים לבשל על אש קטנה 5 דקות,
להוסיף את האטריות וכוס וחצי מים לבשל על אש קטנה 8 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.