פירה תפוא עשיר בתיבול מיוחד עם בצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לבשל עד רכות 2 ק״ג תפו״א בקוביות של 2 ס״מ עם כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס כפית מלח הימלאיה ומים לסנן וליבש על האש 3 דקות,
להכין בקערת ערבוב פירה הכי דק שאפשר לתקן טעמים תיבוליות ומלח הימלאיה להוסיף 4 בצלים מקורמלים ו 4 כפול שמן זית לערבב לפירה אחיד ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.