רוטב פילפלים לשקשוקה עשיר ומיוחד לשימוש והקפאה טבעוני ללא גלוטן:
לקחתי 8 פלפלים אדומים(מפלצות בגודל=3 ק״ג)5 חתכתי לרצועות של 1 ס״מ באורך 2 וחצי ס״מ ו 3 לקוביות גדולות,
את ה 3 הכנסתי למעבד מזון עם כוס מים וריסקתי,
לקרמל 6 בצלים ברבעי טבעות להוסיף כף מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כף
מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן 2 כפות פפריקה חצי כפית פלפל שחור גרוס כף מלח רבע כפית כמון לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 5 דקות להוסיף את רצועות הפלפלים לערבב,
לאדות בתערובת 8 דקות להוסיף את רסק הפלפלים לערבב,
להרתיח לבשל על אש קטנה שעה ובתאבון.
(חילקתי ל 4 חלקים שלושה להקפאה ואחד לשימוש עכשווי)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.