תבשיל קשאלך(כוסמת) עם תחתיות ארטישוק ובצל מקורמל טבעוני ללא גלוטן:
לחלוט במים רותחים עם רבע כפית מלח הימלאיה ו 3 כפות מיץ לימון חבילת תחתיות ארטישוק(400 גרם)במשך 6 דקות לסנן לצנן,
לחתוך למשולשים קטנים,
להכניס לסוטאג(קוטר 28)כוס וחצי כוסמת חומה(קלויה)וכף שמן לטגן 3 דקות,
להוסיף 3 וחצי כוסות מים להרתיח,
להעביר לאש הכי קטנה לבשל עד ספיגת כל המים,
להוסיף לסוטאג חדש 4 בצלים מקורמלים כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן לפתיחת טעמים 3 דקות,
להוסיף את תחתיות הארטישוק לערבב בתערובת 4 דקות,
להוסיף 3/4 כוס מים לבשל על אש קטנה 4 דקות,
להוסיף את הכוסמת לערבב על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.