סלט כרוב לבן(ירוק)וגזר בתחמיץ ומיונז צמחוני ללא גלוטן:
לרסק על פומפייה גסה 4 גזרים(400 גרם) להעביר לקערת ערבוב,
לקצוץ דקדק כרוב ירוק(700 גרם)ללא הגזע המרכזי להוסיף לקערת הערבוב לערבב,
להוסיף כף וחצי סוכר חצי כפית מלח הימלאיה 5 כפות חומץ 4 כפות מיץ לימון לערבב תוך כדאי מעיכה וקיווצוץ(בידיים)במשך 2 דקות,
להוסיף 4 כפות מיונז לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.