טבעות דלורית אפויה בתנור בניחוח מלח 4 הבצלים טבעוני ללא גלוטן:
לקחת דלורית בינונית ואו יותר לקלף לחתוך לטבעות בעובי 1 ס״מ,
לנקות גרעינים ושאריות סיבים,
להניח על נייר אפייה בתבנית למרוח שיכבה דקה של שמון זית,
לפזר מעל מעט מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן מעט מעט פלפל שחור גרוס מעט מעט מלח הימלאיה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו,
לאפות עד רכות והזהבה יפה ובתאבון.
(יוצא מעדן מיוחד)
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.