סלט חצילים אפויים בקוביות עם פלפל אדום כבוש טבעוני ללא גלוטן:
לקחת 5 חצילים צרים וארוכים(קשים מבריקים וקלים=טריים וללא גרעינים)לקלף עם קולפן פסים(ג׳וליאנים),
לחתוך לטבעות בעובי 1 וחצי ס״מ ולקוביות של 1 וחצי ס״מ להכניס לקערת ערבוב (בשני חצאי הכמות),
לזלף מעל כל חצי כמות 6 כפות שמן זית לערבב(לחזור על החצי השני),
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה לפזר מעל מעט מלח הימלאיה גס,
להכניס לתנור חם על 200 מעלות טורבו לאפות עד הזהבה יפה לקרר,
להעביר לקערת ערבוב להוסיף כוס פטרוזיליה קצוצה דקדק כוס וחצי רצועות(2 ס״מ על חצי ס״מ)פלפל אדום כבוש 3 שיני שום כתושות כף סוכר חצי כפית מלח הימלאיה 6 כפות חומץ 4 כפות מיץ לימון לערבב,
להכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים לערבב ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.