ספגטי עם רצועות פלפל אדום ובצל זהוב טבעוני ללא גלוטן

ספגטי עם רצועות פלפל אדום ובצל זהוב טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 250 גרם ספגטי ללא גלוטן שבור ל 4 לסנן,
להזהיב 3 בצלים בחצאי טבעות להוסיף,
כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף רצועות בגודל 2 ס״מ על חצי ס״מ מ 4 פלפלים אדומים לערבב לאדות בבצלים 6 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה עד ריכוך הפלפלים,
להוסיף את הספגטי לערבב לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.

תמונה ללא תיאור

הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.

ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.

♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥ 

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.

"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים  חידושים הגרלות והפתעות״

אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.

מענה על שאלות מהיר וזמין.

לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ
המלצות טיולים בחול
נגישותלפתוח את כל התפריטים