ספגטי עם רצועות פלפל אדום ובצל זהוב טבעוני ללא גלוטן:
לבשל 250 גרם ספגטי ללא גלוטן שבור ל 4 לסנן,
להזהיב 3 בצלים בחצאי טבעות להוסיף,
כפית מתיבוליות השף הפשוט-ראס אל השף הפשוט(תחליף ביתי לאבקת מרק משודרגת משורשים ועשבי תיבול טבעית ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן כפית מתיבוליות השף הפשוט-מלח בצל(מלח ארבעת הבצלים טבעי ללא חומרים מוספים-יצור עצמי)טבעוני ללא גלוטן רבע כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלאיה לערבב,
לטגן 3 דקות לפתיחת טעמים,
להוסיף רצועות בגודל 2 ס״מ על חצי ס״מ מ 4 פלפלים אדומים לערבב לאדות בבצלים 6 דקות,
להוסיף כוס וחצי מים לבשל על אש קטנה עד ריכוך הפלפלים,
להוסיף את הספגטי לערבב לבשל על אש קטנה 6 דקות ובתאבון.
הי הי לכולם אוהבים לבשל ולאכול!.
ביקור מעקב וליייק בבלוג שלי יעשיר אתכם באלפי מתכונים טעימים מעניינים ופשוטים.
♥♥ קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם ♥♥
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע.
"כנסו עיקבו לייקו ותיהנו מעדכונים שוטפים טיפים חידושים הגרלות והפתעות״
אהבתם !!! שתפו וספרו לחבריכם.
מענה על שאלות מהיר וזמין.