את המגש הענק הזה של הגרנולה צריך להכין לפחות פעמיים בשבוע אם רוצים שהוא ישרוד עד סוף השבוע.
אוהבים גרנולה? תנו לזה יומיים במקרה הטוב לרוב הוא יעלם הרבה לפני...
כל מה שצריך זה גביע של דנונה קצת פירות חתוכים ויש לכם מוזלי מושלם...
4 כוסות שיבולת שועל
כוס אגוזי מלך
כוס פרוסות שקדים מולבנים
כוס שקדים
בקערית קטנה מערבבים : רבע כוס שמן, חצי כוס סילאן, 2 כפות סוכר חום, 2 כפות קינמון.
מפזרים על כל היבשים ומערבבים.
אופים בחום בינוני כחצי שעה.
חשוב לערבב מדי פעם את התערובת בתבנית.
מוציאים מהתנור,
מוסיפים חמוציות ללא סוכר, בננות מיובשות, קוקוס טבעי.
מערבבים הכל יחד ומעבירים לצנצנת.
בתאבון.