מצרכים (3-4 מנות):
בצל גדול קצוץ
2 שיני שום כתושות
סלסלת פטריות טריות וקצוצות מסוג שמפיניון
100 גרם ערמונים קלופים, קלויים ומוכנים לאכילה (ניתן לקנות בסופר בשקית ואקום)
כוס וחצי אורז לבן
כף סילאן
2 כפות רוטב סויה
כפית שטוחה מלח, קמצוץ פלפל שחור
שתיים ורבע כוסות מים רותחים
אופן הכנה:
לחמם 2 כפות שמן בסיר ולטגן את הבצל עד להזהבה.
להוסיף פטריות קצוצות ושום כתוש, להמליח מעט ולבשל במשך כ-5 דקות, עד שהפטריות מפרישות נוזלים ומצטמצמות.
להוסיף ערמונים קצוצים ולבשל כ-2 דקות.
להוסיף אורז ולתבל ברוטב סויה, סילאן מלח ופלפל שחור.
להוסיף מים רותחים ולערבב.
מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים לאש בינונית-נמוכה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 20 דקות.
מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה ל-10 דקות נוספות.
בתיאבון!
מתכון "מתכון אורז עם ערמונים ופטריות"
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים ניתן להעלות כהמלצה תחת רישום המלצה > נושא חופשי > הנושא :אוכל > תת נושא: מתכונים
* יש להתחבר/להירשם לאתר על מנת להעלות המלצה
או לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים