מצרכים (5-6 מנות):
4 קולורבי גדולים או 6 בינוניים-קטנים קלופים חתוכים לקוביות קטנות בגודל של כס"מ וחצי (כ-1 ק"ג)
1 תפו"א בינוני קלוף חתוך לקוביות קטנות בגודל של כס"מ וחצי (אפשר להשתמש בקישוא במקום)
1 שן שום קצוצה
1 בצל בינוני קטן קצוץ
חצי כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
6 כוסות מים רותחים
תיבול: כפית מלאה מלח, כף שטוחה אבקת מרק (מומלץ מחומרים טבעיים), קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
לחמם 2 כפות שמן בסיר ולטגן את הבצל עד לשקיפות קלה.
מוסיפים את השום, קוביות הקולורבי ותפוח האדמה.
להוסיף 6 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה על אש גבוהה.
לכסות את הסיר, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים במשך 35 דקות.
להוסיף פטרוזיליה קצוצה ומבשלים 10-15 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים.
לטחון את המרק בבלנדר מוט עד למרקם חלק.
להחזיר לאש ל-2 דקות ולתבל במלח, אבקת מרק ופלפל שחור.
טועמים ומשפרים תיבול לפי הטעם.
בתיאבון!
מתכון "מתכון מרק קולורבי טעים ובריא"
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים ניתן להעלות כהמלצה תחת רישום המלצה > נושא חופשי > הנושא :אוכל > תת נושא: מתכונים
* יש להתחבר/להירשם לאתר על מנת להעלות המלצה
או לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים