מצרכים:
חצי כרוב סגול קטן חתוך לרצועות דקות
2 גזרים בינוניים קלופים מגורדים בפומפיה גסה
תפוח עץ קלוף מגורד בפומפיה גסה
תיבול לסלט:
2 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
3 כפות חומץ 5%
כפית דבש או סוכר
שן שום כתושה
שליש כפית מלח
קמצוץ פלפל שחור
אופן הכנה:
שמים את הכרוב, הגזר והתפוח בקערה
מערבבים בקערית קטנה את חומרי התיבול.
שופכים על תערובת התיבול על הכרוב, התפוח והגזר ומערבבים היטב.
*מומלץ להכין את הסלט שעה לפחות לפני ההגשה ולשמור במקרר.
בתיאבון!
מתכון "סלט כרוב סגול עם תפוחים וגזר"
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים