מצרכים (3-4 מנות):
4 עלי חסה קצוצים
2 מלפפונים בינוניים קצוצים
2 עגבניות בינוניות קצוצות
פלפל אדום (גמבה) קצוץ
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים (החלק הלבן + הירוק)
חצי פלפל צ'ילי חריף קצוץ דק (לא חובה)
אבוקדו בינוני בשל קלוף וחתוך לקוביות קטנות
כשליש כוס גבינה בולגרית חתוכה לקוביות קטנטנות
תיבול לסלט אבוקדו:
4 כפות שמן זית
4 כפות מיץ לימון
כפית מלאה דבש
כפית שטוחה חרדל דיז'ון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
אופן הכנה:
מערבבים את כל החומרי הסלט בקערה.
בקערית נפרדת מערבבים היטב את חומרי התיבול.
שופכים את תערובת התיבול על הסלט ממש לפני ההגשה.
*אפשר להכין מראש ולשמור במקרר מכוסה או עטוף בניילון נצמד. לפני ההגשה לתבל.
בתיאבון!
מתכון "סלט אבוקדו עם ירקות וגבינה בולגרית" מאת "מתכונים ב-10 דקות"
________________________
________________________
הנכם מוזמנים להעלות מתכונים מקוריים ומומלצים, המתכונים יפורסמו בדף המתכונים בציון שמכם (במידה ואתם מעוניינים בכך).
את המתכונים יש לשלוח אלינו למייל info@hamlatza.co.il בצירוף תמונות ו/או סרטונים