ממרח זוקיני חצילים על האש ואגוזי מלך טבעוני ללא גלוטן,
להשרות 100 ג"ר אגוזי מלך במים חמימים לחצי שעה לסנן,
לחתוך לטבעות של 2 מ"מ ולקרמל 4 כרשות גדולות (החלק הבהיר),להוסיף 4 זוקיני גדולים (1 ק"ג)חתוכים לג'וליאנים עם הקליפה(גפרורים)לאדות ולקרמל בכרישה,להוסיף רבע כפית כמון חצי כפית פלפל שחור גרוס חצי כפית מלח הימלייה לערבב על אש קטנה 2 דקות לקרר,
להכין 3 חצילים על האש (יש לקנות מוכן בצנצנת באיכות מעולה ללא לכלוך בבית)
לטחון את האגוזים במעבד מזון למשחה גרגירית,
להוסיף את הזוקיני הכרישות והחצילים למעבד מזון לטחון למשחה חלקה,
להוסיף כוס וחצי טחינה גולמית לערבב למשחה חלקה (אם דליל להוסיף מעט טחינה גולמית),
לתקן טעמים מלח פלפל ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>