גלילות חצילים (סושי) אורז בטטה ופטריות טבעוני,
לקחת חצילים באורך 12-15 ס"מ להוריד את הראש לחתוך לאורך לחתיכות בעובי 1 ס"מ,
להניח על נייר אפייה בתבנית אפייה למרוח עם מברשת משני הצדדים מעט שמן זית,
להכניס לתנור חם על 180 מעלות לאפות עד הזהבה יפה לקרר,
להניח מהצד החתוך כף גדושה של תערובת האורז לגלגל לגליל ובתאבון.
אורז בסמטי מלא עם פטריות צ'יפס בטטה ובצל מקורמל,
לבשל כוס וחצי אורז בסמטי מלא לקרר,לקחת 5 מיני בטטה או 2 בטטות בינוניות לחתוך לקוביות של 1 ס"מ לטגן עד הזהבה ולנייר סופג, לקחת קופסת פטריות חתוכות לסנן לקצוץ דק,להכניס לסוטז 4 בצלים מקורמלים ואת הפטריות עם חצי כפית פלפל שחור גרוס כפית אבקת בצל (לא מרק)חצי כפית אבקת שום כפית מלח הימלייה לטגן 5 דקות,להוסיף את צ'יפס הבטטה לערבב על אש קטנה 2 דקות ,להוסיף את האורז לערבב על אש קטנה 4 דקות)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>
לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>