מתכון סמבומלווח פלאפל טבעוני

סמבומלווח פלאפל טבעוניסמבומלווח פלאפל טבעוני,
להפשיר מלווח,
להניח על חצי מלווח 3 כפות דייסת פלאפל (להשאיר מסביב החצי 1 ס"מ ריק להדבקה)לקפל את החצי הריק על החצי המלא להדק (להדביק)בלחיצה עם מזלג,
להניח נייר אפייה מרוסס עם מעט שמן בתבנית אפייה,להניח על נייר האפייה את הסמבומלווחים לרסס במעט שמן,להכניס לתנור חם על 190 מעלות לאפות עד הזהבה יפה לטרוף ובתאבון.
( דייסת פלאפל אסלי ללא גלוטן,להשרות 2 ק"ג גרגירי חומוס יבשים בקערה עם מים וכפית סודה לשתייה ל18 שעות לסנן לטחון במטחנת בשר חורים 3 מ"מ עם 2 בצלים גדולים (או 4 בצלים בגודל אגרוף)2 חבילות כוסברה 2 חבילות פטרוזיליה 4 כפות זרעי כוסברה ראש שום מקולף לאחר הטחינה להוסיף 4 כפיות כמון 4 כפיות מלח כפית וחצי סודה לשתייה 3 כוסות מים לערבב (אם רוצים לטגן כדורים יש לתת לנוח לתערובת במקרר שעתיים להכניס לכלי אכסון ולמקפיא (מתי שרוצים להכין כדורי פלאפל מפשירים את התערובת ובתאבון)(מ2 ק"ג גרגירי חומוס יבשים יוצאים 6 ק"ג דייסה, לפחות כמות יש לחלק את תוספות באותו היחס)בתערובת לפלאפל כדורים אין קמח=ללא גלוטן.)(כמובן אפשר להקטין כמויות בהתאמה)

 

שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם

בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>

 

לחצו כאן לצפיה בעמוד האינסטגרם >>>

 

המלצות טיולים בארץ
רישום המלצה חדשה
המלצות טיולים בחול
רישום עסקים לאתר
המלצות טיולים בארץ