חזרת לבנה (חריין ביידיש) כשרה לפסח טבעוני,
לרסק לפירורים 400 ג"ר שורש חזרת מקולף על פומפייה דקה מאוד עדיף במעבד מזון(זהירות צריך בית מאוורר האדים החריפים מהחזרת עולים למוח),
להוסיף41 כוס מים 4 כפות סוכר 41 כוס חומץ 3 כפות מיץ לימון כפית מלח לערבב,
לתת לנוח במקרר כמה שעות בכלי אטום ובתאבון יוצא מעדן חריף חריף(אזהרה מאדי החזרת)(הואסאבי היפני היא חזרת לבנה של שורש הואסאבי)כדאי להפוך לחזרת אדומה לרסק 1 ק"ג סלק מבושל ללא קליפה על פומפייה דק להוסיף לערבב ובתאבון
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>