כוסמת עדשים שחורות בצל מקורמל ופסטה מקמח תירס ברווזים כשרה לפסח,
לחמם 4 כפות שמן זית לטגן בתוכו כוס וחצי כוסמת קלויה (קהה לא בהירה)שטופה כ5 דקות,
להוסיף 3 כוסות מים להרתיח להעביר לאש הכי קטנה עד ספיגת הנוזלים,
לבשל כוס עדשים שחורים עד רכות,
לקרמל 3 בצלים לערבב ביחד עם כף אבקת מרק פרווה מלח פלפל לפי הטעם,
לערבב ביחד,
לבשל פסטה כשרה לפסח (אצלי מקמח תירס קיים גם מקמח אורז)עד רכות להוסיף לכוסמת העדשים והבצל לערבב 5 דקות על אש קטנה לערבב ובתאבון
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>