לביבות מפירה תפוחי אדמה עם בצל כשר לפסח במעטפת ביצה וקמח מצה,
להכין פירה עם בצל (לבשל 1 ק"ג תפוחי אדמה עד רכות לסנן מנוזלים ליבש להוסיף 2 בצלים מקורמלים כף אבקת מרק פרווה להכין פירה ) לצנן,
להוסיף ל1 ק"ג תפוחי אדמה 2 ביצים חצי כוס קמח מצה מלח פלפל לפי הטעם ליצור לביבות עם ידיים רטובות בגודל הרצוי לטבול בביצה ובקמח מצה המתובל בכף אבקת מרק פרווה חצי כפית כמון 2 כפות שומשום,
לחמם שמן לטגן משני הצדדים לנייר סופג ובתאבון (הולך טוב עם טחינה ירוקה)
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>