גליל (נקניק)שוקולד מריר מצה עשיר כשר לפסח,
לרסק בקערה 5 מצות להרטיב עם כוס וחצי מיץ קלמנטינות,
לחמם עד הרתחה שמנת מתוקה לצקת לקערה עם ועל 150 ג"ר שוקולד מריר 60% להמתין 2 דקות לערבב לתערובת אחידה (שכל השוקולד נמס),
להכניס את המצות לערבב להכניס למקרר ל10 דקות,
להניח על חצי נייר אפייה חצי מהכמות בצורת פס בקצה הנייר לגלגל לנקניק (יוצאים 2 נקניקים),
להכניס לפריזר ל5 שעות ואו יותר להוריד הנייר לחתוך לטבעות ובתאבון.
שלום לכם ההכרות עם הבלוג שלי תעשה לכם טוב ותעשיר אתכם, רוצים להיות מעודכנים ב-2000 מתכונים אלפי תמונות נוספים טעימים מעניינים ופשוטים בבלוג שלי: קובי השף הפשוט ממטבח ישראלי ביתי פשוט טעים בטעם של פעם
בפייסבוק כל מתכון מצולם באלבום לפי שלבי הביצוע, היכנסו ותיהנו מעדכונים שוטפים, טיפים, מענה על שאלות, חידושים והפתעות לחצו כאן לכניסה >>>